nul
nul

Ingenieurs

Individuele ingenieurs kunnen assessor worden of anderen begeleiden in de richting van Chartership.
nul
nul

Industrie

Chartership kan bedrijfsstrategieën vergemakkelijken. Evenals mogelijkheden voor cross-industriële projecten.
nul
nul

Universiteiten

Het overbruggen van de kloof tussen de kennis in de academische wereld en de ervaring van de industrie.
nul
nul

Onderzoeksinstituten

Een link bieden naar baanbrekend onderzoek en technologie.

De Chartership-community

Professionele registratie bij KIVI omvat alle partijen in de gemeenschap waarin ingenieurs actief zijn. We bouwen een community voor professionele ontwikkeling, kennisuitwisseling, brancheoplossingen en nog veel meer.

Doe mee, bouw je carrière verder uit en verbeter onze samenleving!

Disciplines en sectoren

De structuur van professionele registratie is onderverdeeld in disciplines en sectoren. Ingenieurs beslissen welke van de disciplines en sectoren hun expertise vertegenwoordigen.

Mentoring

Veel van onze Chartered en Incorporated Engineers zijn opgeleid als mentoren. Kandidaten voor professionele registratie kunnen een aanvraag indienen om te worden begeleid. We hebben daarom een selectie van onze mentoren gegeven.

Academisch panel

We zijn er trots op dat we hoogleraren en docenten van verschillende universiteiten en toegepaste universiteiten hebben die ondersteuning kunnen bieden bij het beoordelingsproces. Het proces biedt een prima verbinding tussen enerzijds onderzoek en kennisontwikkeling aan de universiteit en anderzijds de beoordeling van de professionele competenties door ingenieurs die werkzaam zijn in de industrie.

Internationaal bereik

De internationale gemeenschap is net zo belangrijk als onze eigen verzameling van nationale gemeenschappen. We werken daarom samen met andere internationale instellingen om kennis- en ontwikkelingskansen met elkaar en met onze leden te delen.

Ontwikkel je carrière • Verbeter onze samenleving

nul
Bezoek de KIVI-gemeenschap met meer dan 50 specialistische en regionale afdelingen die jaarlijks diverse interessante activiteiten organiseren.
0
Ingenieurs
0
Bedrijven
0
Universiteiten
0
Onderzoeksinstituten