De start van uw professionele registratie begint met een lidmaatschap van KIVI. U kunt dit hier aanvragen: NL | EN.

U moet dan registreren in de Online Professional Development Tool (OPD). Na registratie kunt u de titel van uw keuze opvragen door op uw naam te klikken in het OPD.

Uw gegevens worden gecontroleerd en u ontvangt een bevestiging van uw aanvraag. Voldoet u niet aan de minimale eisen, dan krijgt u een afwijzing van uw aanvraag. Uiteraard kunt u tegen uw afwijzing in beroep gaan.

Vervolgens wordt in de OPD een aparte omgeving (Mijn Portfolio) aangemaakt waarin op gestructureerde wijze de vragen voor het behalen van de gewenste titel worden aangeboden.

Mijn portfolio

Ook ontvang je de NL-Spec en de Candidate-richtlijnen per e-mail. Dit zou u voldoende informatie moeten geven om de 18 vragen van het portfolio te beantwoorden. Wanneer u in de praktijk toch nog vragen heeft over de procedure, over de inhoud van uw portfolio, of gewoon een klankbord wilt. Mocht je toch nog vragen hebben over de procedure, over de inhoud van je portfolio, of gewoon een klankbord willen, dan kun je aangeven dat je graag in contact wilt komen met een mentor via chartered@kivi.nl.

De uitleg in 11 pagina's