nul
Online cursus: de OPD-tool voor ingenieurs
Deze cursus is ontworpen om een ​​breder inzicht in professionele ontwikkeling te bieden, terwijl ook wordt aangepakt hoe de OPD Tool wordt gebruikt om de ontwikkeling te stroomlijnen, een portfolio te bouwen, uw ontwikkeling te analyseren en ook te strategiseren.

Je kunt je op elk moment inschrijven voor de cursus en het duurt ongeveer 20 - 45 minuten om te voltooien, afhankelijk van de hoeveelheid inspanning die je wilt toepassen. Je ontvangt aan het eind een certificaat van voltooiing en als je een CEng of IEng bent, kun je dit gebruiken voor je CPD-uren.

Ga naar de cursus
nul
Online cursus: de OPD-tool voor technische studenten
Levenslang leren is een must voor elke ingenieur en de Online Professional Development Tool (OPD Tool) biedt een systeem en een kader om studenten en ingenieurs gedurende hun hele carrière te ondersteunen.

Deze cursus is ontworpen om een ​​breder begrip van professionele ontwikkeling te bieden, terwijl ook wordt aangepakt hoe de OPD-tool wordt gebruikt om de ontwikkeling te stroomlijnen, een portfolio op te bouwen en studentenervaringen te koppelen aan de beroepspraktijk.

Je kunt je op elk moment inschrijven voor de cursus en het duurt ongeveer 20 - 45 minuten om te voltooien, afhankelijk van de hoeveelheid inspanning die je wilt toepassen. Je ontvangt aan het eind een certificaat van voltooiing.

Ga naar de cursus